keskiviikko 2. elokuuta 2023

Secto Rally 2023 - Tästä lähtee!

Eilen kävin hakemassa mediapassini tämän vuoden Secto Rallyyn. Rallin järjestelyissä on aiempiin vuosiin verrattuna muutoksia, sillä viimeinen erikoiskoe ja palkintojenjako on Jämsässä, kun se on pitkään ollut Jyväskylän Paviljongilla. Huoltoparkki on edelleen tuttuun tapaan Paviljongilla, jossa pääsinkin jo pyörähtämässä mediakeskuksella. Virallisesti Paviljongin huoltoparkki avataan yleisölle kello 15,  ja ohjelmallinen osuus alkaa kello 18.30. Tänään keskiviikkona rallin ohjelmiin on ilmainen sisäänpääsy, kun muutoin käynti Paviljongin huoltoparkissa on maksullinen.

Jyväskylän satamassa kello 18.30 soittaa Ilmavoimien Big Band. Kello 19.00 AKK Sports, Jyväskylän kaupunki, WRC Promoottori ja Secto Automotive allekirjoittavat ralleihin liittyvän jatkosopimuksen. Kello 19.10 lentää Ilmavoimien Midnight Hawks taitolentoryhmä, mitä en malta todellakaan odottaa. Haluaisin nähdä sen jo! Kello 19.59 kaupunginjohtaja julistaa tapahtuman alkaneeksi, ja kello 20.00 alkaa seremoniallinen lähtö.

Harjun erikoiskoe ajetaan tuttuun tapaan kahteen kertaan, torstaina ja perjantaina. Keli on sääennusteiden mukaan epävakaista, joten sateenvarjot kannattaa jättää kotia, ja mukaan kannattaa varata jotain muuta sadekampetta. En tiedä tuleeko sadekelillä lähdettyä metsään katsomaan erikoiskoepätkiä, mutta Harjun EK on ainakin tarkoitus käydä katsomassa - satoi tai paistoi.

Harjun erikoiskokeelle ovet aukeaa molempina päivinä kello 16.00. Näytösajot Harjulla on torstaina kello 18.15 ja perjantaina kello 19.20. Torstaina ensimmäinen ralliauto starttaa Harjulle kello 19.05, perjantaina kello 20.05.

Sosiaaliseen mediaan päivitän rallifiiliksiä nopeampaan tahtiin, ja tänne blogiin sitten kun satun ehtimään.

- Mikko -

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti